Vier de lente in winkelcentrum 't Loo.
Vier de lente in winkelcentrum 't Loo. Foto: aangeleverd

Tulpen plukken, duurzaamheid en vrijwilligers werven en dat allemaal op één dag

Nieuws

HEILOO - Het voorjaar is begonnen en dit willen de winkeliers van ’t Loo vieren met hun trouwe klanten. Ook in de lente shop je natuurlijk in ‘t Loo. Als je zaterdag 20 april een geurtje koopt, een zomerse jurk, een fonkelend sieraad, nieuwe lievelingsschoenen of een leuke accessoire voor in huis, bewaar het bonnetje dan goed! 

Ook de kassabon van jouw boodschappen bij de slager, de visboer, de bakker, het kaashuis of de groenteboer moet je goed bewaren. Want op vertoon van jouw kassabon verrassen de winkeliers je met een bosje gekleurde tulpen die je zelf mag uitzoeken én plukken. Wie houdt er nu niet van een prachtig bosje tulpen op tafel? Winkelcentrum ’t Loo bouwt het Albert Heijnplein speciaal voor onze trouwe klanten om tot een weelderig tulpenveld.


Maatschappelijk betrokken

Tegelijkertijd kan je je laten informeren over alles wat te maken heeft met duurzaamheid tijdens het jaarlijks evenement ‘Duurzaam Heiloo’. Dit keer ligt de nadruk op Energie & Mobiliteit. Investeren in verduurzamen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest en de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. De winkeliers van ’t Loo juichen verduurzaming toe en heten Duurzaam Heiloo van harte welkom.

Ook hebben de winkeliers het VIP Heiloo uitgenodigd op deze feestelijke dag. Je vindt ze op het terras van HEMA. VIP Heiloo laat Heilooërs graag kennismaken met vrijwilligerswerk, want zonder vrijwilligers kunnen verenigingen en organisaties niet. Heb jij ook tijd over en zou je bijvoorbeeld zorgmaatje willen worden of chauffeur van de buurtbus? Of wil je liever voor een van de aangesloten verenigingen aan de slag? Ga het gesprek aan en laat je informeren. Alle vacatures zijn overigens op de website van VIP Heiloo te vinden. 

Afbeelding
Meet, Greet & Match: VIP Heiloo gaat iets nieuws doen Nieuws 9 uur geleden
Een van de leden in actie.
Dubbele overwinning voor Double Stars Heiloo's aspiranten U15 Nieuws 12 uur geleden
Het blije team.
HSV1 kroont zich tot kampioen van de zondag 2e klasse A na glorieuze overwinning Nieuws 15 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant