Op vertoon van de stempelkaart krijg je een lekker hapje bij je bier.
Op vertoon van de stempelkaart krijg je een lekker hapje bij je bier. Foto: aangeleverd

Weer mooie en bijzondere bieren te proeven bij de Bokkentocht!

Nieuws

HEILOO - Op 20 april is het weer zover, dan kunnen alle bierliefhebbers vanaf 14.00 uur meedoen aan de Heilooër Limmer Bokkentocht en bij 12 horecagelegenheden in Heiloo en Limmen een selectie proeven uit meer dan 25 voorjaarsbieren, die brouwerijen speciaal voor dit seizoen op de markt hebben gebracht. Blond, fris en uiteenlopend van smaak.

Op de stempelkaart, die je bij elke deelnemend café kunt aanschaffen, staan alle bieren en locaties vermeld én ontvang je bij elk eerste bier een smakelijk hapje. Daarna fiets of wandel je naar de door jou gekozen volgende locatie. Hoeveel locaties je aandoet en in welke volgorde mag je zelf bepalen. Neem vrienden die wijn of fris drinken gezellig mee, ook zij krijgen een hapje met de kaart.

De deelnemende horecagelegenheden zijn Brouwerij Dampegheest, eetBarLekker, Brasserie in ‘t Groen, De Heeren van Heiloo, Heeren van Limmen, Grand Café Herberg Jan, Proeflokaal Hop, Brasserie Veldt, Sportcentrum De Voetel, Sportcafé Het Vennewater, Vredeburg Limmen en Café De Wit. Bij IJssalon Di Fiorentina kun je even afkoelen met lekker bierijs. Een aantal locaties sluit om 20.00 uur, dus houd daar rekening mee in je volgorde. Proost op de lente!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant