Afbeelding
Foto:

Deel horeca in Heiloo zaterdag uit protest open

14 jan, 18:42 Algemeen

HEILOO - Een aantal horecaondernemers in Heiloo gaat morgen uit protest - maar in samenspraak met de burgemeester - open. De actie is een reactie op het besluit van het kabinet dat onder meer winkels en kappers wel onder voorwaarden open, maar de horeca de deur dicht moet houden.

“Na bijna twee jaar keurig de regels te hebben gevolgd, is het genoeg geweest…” schrijft Café de Wit op Facebook. “Ook wij zullen morgen van 12.00 uur tot 17.00 uur de deuren opengooien! Om te laten zien dat het bij ons ook veilig kan, en wij jullie ontzettend missen! En omdat wij morgen negen jaar in ons café zitten!! Dat is toch wel een prestatie met al die ellende in de afgelopen twee jaar! Wij vragen jullie dan ook aan de coronaregels te houden omdat wij willen laten zien dat de horeca prima verantwoord open kan. Op deze manier kunnen we er morgen een gezellige middag van maken en even ons geluid laten horen. We kunnen niet wachtten om jullie weer te zien!”

Ook Proeflokaal Hop schrijft: “Wij zijn morgen GEOPEND en starten met een superleuke POP-quiz om 1 uur. Maar ook als je gewoon weer onder de mensen wil zijn en je leven uit Teams of Zoom even wilt ontvluchten. Hulde aan de burgemeesters van Noord-Holland Noord  -maar ook elders in Nederland- dat ze inzien dat je mensen niet eeuwig kunt opsluiten en dat je de Horeca niet de schuld kunt blijven geven van de besmettingen!”

Tot slot gaat Brasserie Veldt ook open. Ga je zelf shoppen of steun je de horeca? Foto’s zijn van harte welkom! #supportyourlocals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief