Vol verwachting klopt ons hart...
Vol verwachting klopt ons hart... Foto: ZEB.

Tijden en route intocht Sinterklaas 20 november

Algemeen

HEILOO - Zaterdag 20 november maakt de Sint in Heiloo zijn intocht. Doordat ook de Sint en al zijn pieten zich moeten houden aan de laatste coronaregels, zal de intocht op een geheel andere manier plaatsvinden dan tot nu toe gebruikelijk was. De Sint wordt niet uitgebreid door de burgemeester op het bordes ontvangen, maar hij stapt snel in zijn koets en zal dan naar de kinderen en ouders van Heiloo toe komen. De intocht start vlak na 11:00 op de Dokterslaan in Plan Oost. 

Dokterslaan (Plan Oost) – 11.00 uur

De Laghe Weijdt – 11:15

Looplein – 11:25

Van Merlenlaan – 11:40

De Rookamer – 11:55

Breedelaan – 12:10

Zevenhuizerlaan – 12:20

De Boog (Ypestein) – 12:40

Rosendaal – 12:45

De Kuilenaar – 12:50

Om te zorgen dat de Sint zich aan de coronaregels kan houden wordt iedereen gevraagd niet de stoet te volgen maar te wachten tot Sint bij jullie langskomt. De stoet zal steeds doorlopen om zoveel mogelijk kinderen te kunnen begroeten. Sinterklaas zal de prijzen van de kleurwedstrijd niet op het podium van het Stationsplein of in het Hoekstuk uitreiken. Dit zal door de winkeliers in de winkel worden gedaan.

Namens de Sint, alvast bedankt.

Heb je leuke foto’s gemaakt? Stuur die dan vooral op, de leukste foto wint een plekje in de krant! Zet hem in de reacties of mail hem naar redactie@uitkijkpost.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant