Kaashuis Tromp ondergaat metamorfose.
Kaashuis Tromp ondergaat metamorfose. (Foto: aangeleverde foto.)

Kaashuis Tromp ondergaat metamorfose

HEILOO - Kaashuis Tromp in winkelcentrum ’t Loo ondergaat momenteel een metamorfose. De winkel blijft tijdens de verbouwing gewoon open, maar wel op een andere plek. Kaashuis Tromp is tijdelijk verhuisd naar ’t Loo 16, het voormalige pand van Hunkemöller.

De vernieuwde winkel wordt eind september geopend. De presentatie van het ruime assortiment binnen- en buitenlandse kazen zal dan nog aantrekkelijker zijn. Maar daar blijft het niet bij: ook is er een grotere keuze uit heerlijke wijnen, waaronder de zelf geïmporteerde wijnen van de mannen van WijnDijck. Zij benaderen bevlogen wijnboeren en importeren alleen de wijn die zij zelf lekker vinden!

In de tussentijd is in de tijdelijke winkel van Kaashuis Tromp natuurlijk een ruim assortiment volop verkrijgbaar. Omdat niet iedereen met vakantie gaat, is de actie ‘Kaas met ons mee door Europa’ bedacht. Elke week zet Kaashuis Tromp een ander land in het zonnetje!

Bekijk de aanbiedingen op www.kaashuistromp.nl en op Facebook en Instagram via @kaashuistrompheiloo. Of kom naar de tijdelijke winkel in ’t Loo 16!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!