Deze coole surfhut won de gouden zaag...
Deze coole surfhut won de gouden zaag... (Foto: aangeleverd)

Timmerdorp Egmond aan den Hoef voorbij

EGMOND AAN DEN HOEF - Met 130 kinderen, veel enthousiaste vrijwilligers, de steun van vele sponsors en vooral extreem mooi bouwweer maak je in drie, vier dagen de mooiste bouwwerken. En wat vooral meehielp was het vele mooie bruikbare hout..

De kinderen hebben op het thema 'sport' veel moois gebouwd. Natuurlijk prachtige tribunes, indoorhallen, voetbalstadions en alle zaken die je bij sport kunt bedenken. Het was duidelijk: de creativiteit van kinderen kent weinig grenzen.

Ook dit jaar werden prijzen toegekend aan enkele bouwsels:.
De bronzen zaag voor de origineelste verbeelding van het thema sport ging naar de kinderen van hut 10, die een tennisbaan met empirestoel en een zwembad in een hut wisten te maken.
De zilveren zaag voor de mooiste brievenbus ging naar hut 3: volgens de jury uniek driehoekig ontwerp. Nog nooit eerder ergens gezien!
De gouden zaag kwam terecht bij hut 4. Volgens de deskundige jury een prachtige surfhut met zeilboot en uitkijk voor de reddingsbrigade.

De andere prijswinnaars waren natuurlijk alle kinderen en de vele vrijwilligers die weer bijna een week lang veel plezier en voldoening hebben gehad van weer een timmerdorp. En zo was de eerste week van de zomervakantie voor deze kinderen zeer geslaagd. 

De foto's van alle hutten staan op de website van www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl.

Meer berichten