Het Stedelijk Harmonieorkest Alkmaar
Het Stedelijk Harmonieorkest Alkmaar Foto: aangeleverd

Groots musical- en filmconcert door Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar

Cultuur

HEILOO - De Heilooër dirigent André Elders heeft een fantastisch programma samengesteld voor een uniek en groots musical- en filmconcert. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden vol met bekende musical- en filmhits. Muzikale hoogtepunten uit bekende producties zoals Cats, Mary Poppins, The Wiz, Aida en Sister Act zullen centraal staan. 

Rosalie de Jong
Verwacht een meeslepende muzikale reis langs het Circustheater, Broadway en West End passeren de revue en worden vertolkt door de getalenteerde musicalster Rosalie de Jong. In Nederland is zij o.a. bekend door haar deelname aan het programma “Op zoek naar Mary Poppins”, waar ze het publiek betoverde met haar uitzonderlijke zangkunsten. In Duitsland heeft Rosalie de Jong haar sporen verdiend met hoofdrollen in musicals als Mamma Mia, Titanic en Rocky das Musical en vele anderen. Haar indrukwekkende stem en ongeëvenaarde podiumprésence beloven het publiek te betoveren.

Het orkest heeft hard gerepeteerd en is er klaar voor. Wil je dit niet missen? Je bestelt je kaartjes via deze link naar de website van Theater De Vest.

Datum: 20 april 2024

Theater de Vest, Canadaplein 2, Alkmaar

Wees er snel bij om uw plek te reserveren! De muzikanten van het Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol muzikaliteit, samenspel en enthousiasme.

Over Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar:
Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar is een toonaangevend harmonieorkest met een rijke traditie in het brengen van hoogwaardige muzikale ervaringen. Met een diverse repertoirekeuze en getalenteerde musici staat het orkest garant voor indrukwekkende uitvoeringen.

Musicaltalent Rosalie de Jong
Afbeelding
Meet, Greet & Match: VIP Heiloo gaat iets nieuws doen Nieuws 17 uur geleden
Een van de leden in actie.
Dubbele overwinning voor Double Stars Heiloo's aspiranten U15 Nieuws 20 uur geleden
Het blije team.
HSV1 kroont zich tot kampioen van de zondag 2e klasse A na glorieuze overwinning Nieuws 22 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant