Afbeelding
Foto: aangeleverd

Bedrijf Belicht: The Travel Club Heiloo

Algemeen Bedrijf Belicht

The Travel Club Heiloo, Esra Berger-van Hemert

Voor uw camperreis op maat 

Adres: Werkendelslaan 43, 1851 VB Heiloo; telefoon: 06-44708937; e-mail: esra@thetravelclub.nl; website: www.thetravelclubheiloo.nl

Esra Berger-van Hemert is sinds 2003 werkzaam in de reiswereld. Sinds 7 jaar is zij zelfstandig reisadviseur in Heiloo. Met haar man en dochters reist zij heel wat af en uit eigen ervaring kan zij dan ook van alles vertellen over verschillende soorten vakanties, waaronder ook het reizen met kinderen.

Camperreizen

Esra adviseert niet alleen in reizen naar de zon maar is ook gespecialiseerd in camperreizen. Met de camper een land ontdekken betekent tussen de locals verblijven. Snel contact en het land echt ontdekken. Maar ook altijd je eigen bed en keukentje bij je hebben, dus van alle vrijheid genieten onderweg. Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen is dit ideaal, je hebt alles wat je nodig hebt altijd bij je.

Camperreis op maat

Esra verzorgt camperreizen naar onder andere Amerika, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Zij komt voor het bespreken van een camperreis altijd bij de klant thuis. Er komt namelijk nog wel wat kijken bij het boeken van een camperreis. Esra kijkt dan wat de wensen zijn. Wat verwacht men van de camper en wat mag de prijs zijn. Wil men basic of luxe? Wil men gebruikmaken van bijvoorbeeld lakenpakketten of mijlenpakketten. Dus kort gezegd: welke camper past bij jou en bij jouw reis.

De prijzen van het huren van een camper variëren per week. Daarom is het verstandig nu al te boeken voor de (zomer)vakantie van 2020.

Misschien verwacht je dat het boeken van een camperreis via een reisadviseur duurder is dan dat je het zelf boekt. Dit is zeker niet het geval. Het boeken via een reisadviseur scheelt in ieder geval veel tijd en veelal zullen de prijzen net iets gunstiger uitpakken als je boekt via een reisadviseur. Dit geldt vaak ook voor de vliegtickets naar het land van bestemming.

Camperdag Alkmaar

Voor wie informatie wil en een kijkje wil nemen in de Cruise America Large RV C30, een enorme camper die in bovengenoemde landen gehuurd kan worden, kan op zaterdag 28 september a.s. naar de ANWB-winkel in Alkmaar komen. Daar organiseert Esra samen met een aantal collega's een camperdag. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de ANWB. Tevens heeft The Travel Club een reisbalie in de ANWB-winkel in Alkmaar. Op afspraak kunt u daar ook bij Esra terecht voor een kennismakingsgesprek en reisadvies. Ook ledenreizen kunnen via Esra geboekt worden.

Op zaterdag 28 september van 10.00–17.00 uur is iedereen welkom om vrijblijvend langs te komen bij de ANWB. De koffie staat klaar! Overweegt u in 2020 een camperreis te gaan maken en wilt u op 28 september persoonlijk met Esra hierover praten, dan verzoekt Esra u om voor deze dag uw wensen op de mail te zetten en die aan haar op bovenstaand mailadres te doen toekomen.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Afbeelding
Meet, Greet & Match: VIP Heiloo gaat iets nieuws doen Nieuws 13 uur geleden
Een van de leden in actie.
Dubbele overwinning voor Double Stars Heiloo's aspiranten U15 Nieuws 16 uur geleden
Het blije team.
HSV1 kroont zich tot kampioen van de zondag 2e klasse A na glorieuze overwinning Nieuws 18 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant