Dirk Kaan was de gespreksleider in de Uitkijkpodcast.
Dirk Kaan was de gespreksleider in de Uitkijkpodcast. Foto: Linda van Rozendaal

Uitkijkpodcast en Gemeenteraadsverkiezingen

uitkijkpodcast

HEILOO - Op 14, 15 en 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Voor Uitkijkpost het uitgelezen moment om aan de slag te gaan met het fenomeen ‘podcast’; een audio-uitzending waarbij het geluidsfragment op aanvraag kan worden beluisterd. 

In aanloop naar de verkiezingen heeft Uitkijkpost samen met politiek verslaggever en tekstschrijver Dirk Kaan een serie podcasts opgenomen, de ‘Uitkijkpodcast’. In de Uitkijkpodcast gaat Dirk in gesprek met de lijsttrekker en of fractievoorzitter van alle politieke partijen in Heiloo. Er wordt gesproken over het Heiloo van nu en vroeger en u maakt kennis met de personen die in Heiloo aan het roer staan. U komt iets meer te weten over de personen zelf en natuurlijk komt ook de politiek aan bod. 

De opnames vonden plaats in het kantoor van Uitkijkpost Media bv, in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. Tegenover Dirk namen plaats Mart Brouwer de Koning (CDA), Linda Veerbeek (Heiloo-2000), Sybren van Dokkum (D66), Annemarieke van Nierop (PvdA), René van Splunteren (VVD), Mieke Beemsterboer (Heiloo Lokaal) en Edith de Jong (Gemeentebelangen Heiloo). Namens de Jongerenraad schoven Sanne Smak, Denise Otto en Laura van Houten aan voor de Uitkijkpodcast. Zo verschillend als de personen en hun politieke kleur zijn, zo verschillend zijn ook de Uitkijkpodcasts. 

Weet u al wie uw stem krijgt? Of zweeft u nog? Wilt u zich op een andere manier verdiepen in de Heilooër politiek met het oog op de verkiezingen? Beluister dan de Uitkijkpodcast! De Uitkijkpodcast varieert in lengte van ca. 15 tot 25 minuten en natuurlijk luistert u op uw eigen moment. U vindt alle Uitkijkpodcasts vanaf donderdag 3 februari terug op onze website www.uitkijkpost.nl onder het kopje ‘Uitkijkpodcast’. Per week lichten we twee podcasts uit in een artikel op diezelfde site.

Heeft u naar aanleiding van de Uitkijkpodcast tips of ideeën? Mail dan naar redactie@uitkijkpost.nl  

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant