Afbeelding
Foto: Linda van Rozendaal

GBH Uitkijkpodcast: In gesprek met Edith de Jong

uitkijkpodcast

HEILOO - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ging Dirk Kaan voor de Uitkijkpodcast in gesprek met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de politieke partijen in Heiloo. Dit keer spreekt Dirk met Edith de Jong, lijsttrekker en fractievoorzitter van GBH.

De podcast werd opgenomen in het kantoor van Uitkijkpost Media bv in het Willibrordus Business Centrum (WBC)in Heiloo. In het gesprek vertelt Edith de Jong hoe zij als 15-jarig meisje in Heiloo kwam wonen. Heiloo dat toen nog een groene gemeente was met een gezellig dorpsleven. Dat laatste is precies waar zij zich zorgen over maakt. Hoe kunnen we het dorpse en landelijke karakter van Heiloo behouden. 

Als je benieuwd bent wat Edith de Jong verder te vertellen heeft, luister dan naar de podcast via deze link: 

Deze Uitkijkpodcast maakt deel uit van een serie podcasts die Uitkijkpost Media bv heeft opgenomen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. In deze serie podcasts maak je kennis met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de verschillende politieke partijen in Heiloo. Wie zijn zij, wat weten zij nog van het Heiloo van vroeger en wat maakt Heiloo voor hen bijzonder? Uiteraard komt ook de politiek aan bod.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant