René van Splunteren namens VVD in gesprek met Dirk Kaan (l).
René van Splunteren namens VVD in gesprek met Dirk Kaan (l). Foto: aangeleverd

VVD Uitkijkpodcast: In gesprek met René van Splunteren (VVD)

uitkijkpodcast

HEILOO - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ging Dirk Kaan voor de Uitkijkpodcast in gesprek met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de politieke partijen in Heiloo. Dit keer spreekt Dirk met René van Splunteren, fractievoorzitter en lijsttrekker van de VVD.

De podcast werd opgenomen in het kantoor van Uitkijkpost Media bv in het Willibrordus Business Centrum (WBC)in Heiloo. René van Splunteren verhuisde voor de liefde naar Heiloo en tot op de dag van vandaag heeft hij daar nog geen spijt van. Hij is blij dat hij als zoon van de bakker de kans kreeg om te studeren. Ben je benieuwd hoe René naar Heiloo kijkt? 

Luister dan de podcast via deze link: 

Deze Uitkijkpodcast maakt deel uit van een serie podcasts die Uitkijkpost Media bv heeft opgenomen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. In deze serie podcasts maak je kennis met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de verschillende politieke partijen in Heiloo. Wie zijn zij, wat weten zij nog van het Heiloo van vroeger en wat maakt Heiloo voor hen bijzonder? Uiteraard komt ook de politiek aan bod.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant