De verhuizing is in volle gang.
De verhuizing is in volle gang. Foto: STiP Fotografie

Kennemer Wonen en Landschap Noord-Holland verhuizen naar energieneutraal kantoor

22 mrt, 12:00 Zakelijk

HEILOO - Dit weekend verhuizen Kennemer Wonen en Landschap Noord-Holland naar een duurzaam kantoor aan de Schuine Hondsbosschelaan 45 en 45a in Heiloo.

In één jaar werd het pand, eigendom van Kennemer Wonen, volledig gerenoveerd. Het kantoor is volledig energieneutraal door plaatsing van zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp, extra zware isolatie en triple glas. Het pand is afgesloten van aardgas. Er is gekozen voor natuurlijke energiebronnen, minimaliseren van het waterverbruik door waterbesparend sanitair en kranen, en er is LED verlichting met sensoren aanwezig. Het pand past uitstekend bij de ambities van beide organisaties. Een bestaand pand dat wordt hergebruikt voor gezamenlijke huisvesting, midden in het werkgebied. Een fijne plek in het groene Heiloo, die medewerkers uitnodigt om een plek te kiezen waar zij prettig werken. Een kantoor waar samenwerking en verbinding wordt gestimuleerd en wat de dienstverlening naar klanten, samenwerkingspartijen en omgeving ten goede komt.

Vanaf maandag 25 maart is het kantoor aan de Schuine Hondsbosschelaan 'bewoond' en geopend. Wilt u meer weten over het kantoor? Kijk op www.kennemerwonen.nl/duurzaamkantoor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief