Afbeelding
Foto: aangeleverd

Creatief en sportief dagprogramma bij HerfstvakantieFUN

Regio

REGIO - Stichting Sport-Z organiseert deze herfstvakantie het creatieve en sportieve dagprogramma VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Heiloo, Uitgeest, Castricum, Bergen, Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Op vrijdag 22 oktober kunnen kinderen van 6 t/m 9 jaar, die een GGZ-indicatie hebben, meedoen met het programma in sportcomplex De Meent, onder professionele begeleiding. Aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiefun

Het creatieve en sportieve programma van VakantieFUN is speciaal gericht op kinderen van 6 tot en met 9 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod en een GGZ-indicatie hebben. Stichting Sport-Z is de afgelopen jaren met succes deze uitdaging aangegaan om kinderen een mooi programma te bieden. Ook dit jaar staan er weer leuke sporten en creatieve activiteiten op het programma. Gezien het specifieke gedrag van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op structuur, duidelijkheid, bekendheid en plezier. VakantieFUN vindt plaats op vrijdag 22 oktober van 10.00-16.00 uur. 

Meedoen
Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen hun kind aanmelden voor VakantieFUN via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. 

Voor vragen over VakantieFUN kunt u contact opnemen met Thomas Botman, via 06-25326288 of t.botman@sport-z.org

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant