Zonnedak Bouwbedrijf Tervoort Egmond te zien vanaf een 12 m hoge toren.
Zonnedak Bouwbedrijf Tervoort Egmond te zien vanaf een 12 m hoge toren.

'Open Dag van Morgen' bij bouwbedrijf Tervoort

13 sep, 12:00 Algemeen Egmond aan den Hoef

Op zaterdag 16 september maakt u bij bouwbedrijf Tervoort in Egmond aan den Hoef kennis met de mogelijkheden van morgen als het gaat om zonne-energie, energiebesparing, elektrisch vervoer en duurzaam wonen.

Zowel voor thuis als voor uw bedrijf. Tervoort Egmond is enthousiast over de mogelijkheden die duurzaam denken bieden. Met als resultaat meer dan duizend zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand, een oude gasketel die is vervangen door een elektrische warmtepomp en energiezuinige LED-verlichting in het bedrijfspand. Tervoort Egmond heeft voor de open dag tien duurzame partners uitgenodigd om u te vertellen en te laten zien wat er morgen al mogelijk is. Leuk en leerzaam voor iedereen. Ook voor kinderen!

Kinderen zijn van harte welkom
De jeugd kan zelf komen timmeren, metselen en kunnen in de enorme TECHNIEKBUS terecht voor technische proefjes en spelletjes. Daarnaast zijn er speeltoestellen en een poffertjeskraam. Uiteraard krijgt iedereen koffie/thee of een ander drankje met wat lekkers.

Win een E-bike
Elke bezoeker maakt kans op het winnen van een E-bike.

Wat valt er te zien en te ontdekken?
Zonnepanelen voor uw gezin
U wordt volledig geïnformeerd over zonne-energie. Panelen op uw eigen dak of coöperatief op een dak bij u in de buurt. Er zijn diverse bedrijven die u wegwijs maken.

Zonnepanelen voor MKB
Op het dak van Tervoort liggen meer dan duizend zonnepanelen die u kunt bekijken vanaf een 12 meter hoge toren die ook een prachtig uitzicht geeft over de wijde omgeving. Er zijn stands waar u zich kunt oriënteren over de mogelijkheden van zonne-energie voor uw bedrijf.

Duurzaam wonen
Het project 'Het Oosterzand' wordt gepresenteerd dat Tervoort Egmond op dit moment in Heiloo 'gasloos' realiseert. Maar ook kunt u kennismaken met bedrijven die u alles kunnen vertellen over de verduurzaming van uw eigen woning.

Elektrisch vervoer
Ook duurzaam vervoer krijgt aandacht. Er kunnen proefritten gemaakt worden met de ZOE en Twizzy van Renault. En er zijn elektrische fietsen waarop u een proefrit kunt maken. Bovendien maakt u kans op het winnen van zo'n een E-bike!

Lokale energiecoöperatie
Coöperatie Bergen Energie (BE) is er om u te informeren over diverse mogelijkheden om mee te doen aan de energietransitie die gaande is.

Kom een kijkje nemen achter de schermen bij Tervoort Egmond tijdens de 'Open Dag van Morgen'. Op zaterdag 16 september vanaf 9:30 uur tot 14:30 uur Adres: Mosselaan 124 in Egmond aan den Hoef (bedrijventerrein De Weidjes).

De Twizzy van Renault waarmee u een proefrit kunt maken
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief