Lex Klein Schiphorst van Bossinade met een deel van de sublieme collectie zonnebrillen.
Lex Klein Schiphorst van Bossinade met een deel van de sublieme collectie zonnebrillen. Foto: Aart Tóth

Zon gaat op bij Bossinade met 10% korting

Advertorial

CASTRICUM - Dat is weer genieten met steeds meer zomerse temperaturen en volop zonlicht. Ook de versoepelingen van de coronaregels werpen duidelijk hun vruchten af, met het bespreken van zonnige vakantiebestemmingen of gewoon op het strand van Castricum. Allemaal heerlijkheden waar we aan toe zijn.

Toch is enige waakzaamheid op z’n plaats wat betreft die zonneschijn. Voor de huid zijn er genoeg beschermingsmiddelen. Maar de ogen hebben ook wat bescherming nodig tegen overmatige zonnestralen om schade te voorkomen. Natuurlijk is het niet genoeg er een weggooibrilletje voor te gebruiken, die kunnen het beeld vertekenen door de mindere kwaliteit glazen. Er is immers een grote keuze in echt beschermende zonnebrillen in geweldige zomerse uitvoeringen en tegen aantrekkelijke prijzen. Ook de keuze in gradatie en kleur van de glazen kent vele mogelijkheden. Je weet dan ook niet wat je ziet als je bij Bossinade in de Torenstraat 30 binnenloopt.

Ook het netvlies kan sneller verouderen als het niet beschermd wordt tegen die stralen. De keuze om je ogen tegen schadelijke UV-stralen te beschermen bestaat uit vele merken en modellen zonnebrillen, waardoor er zeker een type bij is van jouw voorkeur. Dan ook nog met gepolariseerde glazen die schittering voorkomen, op het water en op het wegdek. Een zonnebril is ook mogelijk met contrastverhogende glazen, die speciaal hun nut bewijzen in de auto, tijdens de wintersport, of voor sporters zoals mountainbikers en hardlopers. Uiteraard kan dit ook op sterkte, enkelvoudig of multifocaal.

Klapper van dit verhaal is dat op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni de complete collectie zonnebrillen in huis is van de merken Serengeti, Andy Wolf en Evil Eye. Daarbij een geweldige kortingsactie van 10% tot 10 juli op alle zonnebrillen of gratis glazen op sterkte. Vraag naar de voorwaarden bij Bossinade aan de Torenstraat 30 en kom langs van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur of op zaterdag van 07.00 tot 17.00 uur. Vooraf even gluren, dat kan via www.bossinade.nl

Tekst: Aart Tóth

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant