Lijsttrekker Sybren van Dokkum (D66) in gesprek met Dirk Kaan.
Lijsttrekker Sybren van Dokkum (D66) in gesprek met Dirk Kaan. Foto: aangeleverd

D66 Uitkijkpodcast: In gesprek met Sybren van Dokkum (D66)

uitkijkpodcast

HEILOO - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ging Dirk Kaan voor de Uitkijkpodcast in gesprek met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de politieke partijen in Heiloo. Dit keer spreekt Dirk met Sybren van Dokkum, lijsttrekker van D66.

De podcast werd opgenomen in het kantoor van Uitkijkpost Media bv in het Willibrordus Business Centrum (WBC)in Heiloo. In het gesprek vertelt Sybren onder andere dat hij altijd al iets met politiek wilde doen. Zo was hij tijdens zijn studie bijvoorbeeld ook lid van de studentenraad. Verder vindt hij het belangrijk dat het gesprek met jong en oud wordt aangegaan, om te kijken hoe het mentaal met de inwoners van Heiloo gaat. 

Meer weten over Sybren? Beluister dan de podcast via de volgende link: 

Deze Uitkijkpodcast maakt deel uit van een serie podcasts die Uitkijkpost Media bv heeft opgenomen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. In deze serie podcasts maak je kennis met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de verschillende politieke partijen in Heiloo. Wie zijn zij, wat weten zij nog van het Heiloo van vroeger en wat maakt Heiloo voor hen bijzonder? Uiteraard komt ook de politiek aan bod.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant