Foto: Harm Bongers

Limmen JO19-1 promoveert naar de 4e divisie!

  Sport

LIMMEN - 16 juni 2019 is een prachtige zondag geworden. De vaders hebben een mooi vaderdagcadeau gekregen. Sommige vaders zelfs dubbel. Deze papa's kregen afgelopen week te horen dat hun zoon geslaagd was voor hun opleiding en dan nu vandaag de promotie naar de 4e divisie. De trainers Maarten en Roland, onze spelers, de supporters, het (jeugd)bestuur van VV Limmen allen van harte gefeliciteerd met het behalen van dit resultaat. Limmer voorzitter Dingerdis sprak mooie woorden en verklaarde in zijn speech dat in de clubgeschiedenis van de voetbalvereniging nog nooit een jeugdelftal zo hoog heeft gevoetbald als JO19-1 volgend seizoen gaat voetballen. Mooi om te zien dat dit resultaat is bereikt met grotendeels eerstejaars A-junioren.

In een zware wedstrijd hebben de mannen van JO19-1 na een 1-1 eindstand in de reguliere speeltijd de wedstrijd ver in de 2e helft van de verlenging met 2-1 weten te winnen van Alliance uit Haarlem. Waardoor promotie naar de 4e divisie een feit is geworden.

Spelers, trainers, grensrechter David, supporters, kantinemedewerkers, technisch team, de sponsor Dibo Installatietechniek Limmen en foto- en film mannen Harm Bongers en Milo van der Steen allemaal hartelijk dank voor jullie inzet dit seizoen.

Verslaggever Kees

Meer berichten