Timmerdorp Egmond aan den Hoef weer voorbij!

  Human Interest

EGMOND AAN DEN HOEF - Met 110 kinderen, een hoop enthousiaste vrijwilligers, met dankbare steun van vele sponsors en vooral mooi bouwweer maak je, blijkt maar weer, in drie, vier dagen de mooiste bouwwerken. En ondanks een wat waterige vrijmarkt was het een grandioze bouwweek.

kinderen hebben op het thema "Water" veel bijzondere bouwwerken gecreëerd. Veel boten natuurlijk, maar ook strandtenten, een zeemeerminnenkasteel, een museum gewijd aan een omgekomen babywalvis en zelfs een bijna levensechte walvis. Het is duidelijk: de inzet en creativiteit van de kinderen kent weinig grenzen.

Ook dit jaar werden de bouwsels beoordeeld door een deskundige jury.

De gouden kwast van de kunstjury ging naar de kinderen van hut 1 vanwege de mooie kleuren, de fantasie in de uitvoering en een perfecte vormgeving.

De gouden zaag voor de mooiste brievenbus ging naar hut 9: volgens de jury een brievenbus waarvan goed te zien was dat deze gezamenlijk gemaakt was.
De gouden hamer voor het mooiste bouwwerk kwam terecht bij de meiden van hut 7. Een hut met een zwembad waarbij het water opgepompt wordt met behulp van wieken. En een hut met zeer artistieke golven. .
 

De andere prijswinnaars waren natuurlijk alle kinderen en de vele hulpouders en de enthousiaste vrijwilligers, die weer bijna een week lang veel plezier en voldoening hebben gehad van weer een timmerdorp.

De foto's van alle hutten staan op de website van timmerdorpegmondaandenhoef.nl

Meer berichten