Eerste prijs: Een stuk gebroken glas splitst het licht in veel kleur en intensiteit. Moeten wij ook eens doen als we naar mensen kijken.
Eerste prijs: Een stuk gebroken glas splitst het licht in veel kleur en intensiteit. Moeten wij ook eens doen als we naar mensen kijken. Foto: André Bergmans

Perfecte plaatjes bij fotoproject De Buitenkans

Algemeen

HEILOO - Het thema van het fotoproject van Stichting De Buitenkans was dit jaar ‘Kleur in de samenleving’, een thema waarin veel ‘perfecte plaatjes’ werden gemaakt.

De multiculturele en kleurrijke samenleving is dan ook een actueel en boeiend thema. Bij diversiteit in de samenleving kan onder meer gedacht worden aan verschillen in huidskleur en ras, geslacht en seksuele geaardheid, religie en rituelen, gedrag en gebruiken, kleding en mode. De variatie in kleuren brengt leven in de brouwerij. 

De 17 mooiste foto’s van het fotoproject van Stichting De Buitenkans met uitleg erbij zijn tot eind oktober te bekijken op Landgoed Willibrordus. De foto’s staan buiten ruim opgesteld op het middenterrein tegenover de Cultuurkoepel. De Groenploeg van GGZ Noord-Holland Noord, zowel medewerkers, cliënten als vrijwilligers, hebben zich ingezet om het project ook dit jaar te doen slagen. Grote dank hiervoor.

Tweede prijs: Tibetaanse vrouwen spinnen en kaarden wol. Saamhorig en verbonden.
Derde prijs: Moslima leest Koran in de winkel en heeft even geen tijd voor klanten. Toegewijd en devoot.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant