Afbeelding

Mishandeling in Ypestein

Algemeen Heiloo

HEILOO – Woensdag 29 april j.l. vond om 12.20 uur een mishandeling plaats in Ypestein. Een 14-jarige inwoner van Heiloo toerde namelijk nietsvermoedend op zijn fiets door een steeg en vond een man op zijn pad die de weg versperde.

De jonge Heilooër verwachtte dat de man de weg wilde vragen en stopte noodgedwongen. De man kwam echter naast hem staan en vroeg waar hij vandaan kwam. Toen het slachtoffer vroeg waarom hij dat wilde weten, haalde de man flink uit en raakte hij hem met zijn vuist in het gezicht. De dader viel op de grond, met zijn fiets over hem heen.

Daarna haalde de dader nog een keer uit en probeerde hij hem nog te trappen tegen zijn romp. Door de fiets die in de weg lag, lukte dit niet. Het slachtoffer heeft zo hard geschreeuwd en gegild dat de man vertrok. De getroffene heeft hier een hersenschudding aan overgehouden en is ontzettend geschrokken. Er is inmiddels aangifte gedaan.

Uiterlijke kenmerken dader: Postuur rond de 1.75meter, breed en gespierd, licht getinte man met acne littekens, kort zwart haar en lichte baardgroei.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant