Artikelen in deze editie

HEILOO - Scouting Victorie is een van de verenigingen uit Heiloo die in de week van 7 maart collecteert voor Stichting Jantje Beton.

HEILOO - Sopraan Johannette Zomer speelt op zondag 13 maart om 15.00 uur haar voorstelling Tranen van Maria in de Cultuurkoepel.

HEILOO - De komende editie van de PCC Maalwater Run en Walk is de twaalfde keer dat dit evenement wordt georganiseerd. En dat wil je niet missen.

HEILOO - Wil jij een keer tennis proberen? Op zondag 20 maart organiseert TV Het Vennewater vanaf 11.00 uur een Open Tennisdag voor iedereen die een keer een balletje wil slaan of wil komen kijken bij TV Het Vennewater.

HEILOO - Zondag 27 februari jl. is Sam Terluin (12 jaar) van de Hippische Sportvereniging Heiloo voor de derde keer op rij Noord-Hollands Kampioen geworden in de klasse L, categorie A-B pony’s.

EGMOND AAN ZEE - De maandelijkse Internationale maaltijden bij PostaanZee zijn een succes. Het ‘internationale’ betekent dat er iedere maand een land of thema centraal staat.

REGIO - De werkgroep eerste communie is volop bezig met de voorbereidingen voor een gezamenlijke viering voor kinderen uit Limmen, Heiloo, Akersloot en de Egmonden.

EGMOND AAN ZEE - Donderdag 31 maart presenteert PostaanZee i.s.m. Filmhuis Schoorl FilmhuisaanZee. PostaanZee wordt omgetoverd tot een filmhuis met groot scherm.

EGMOND-BINNEN - Na twee jaar radiostilte kan er weer een donateursconcert gegeven worden en wel op zaterdag 12 maart om 20.00 uur in Dorpshuis De Schulp te Egmond-Binnen.