De banen van TV Het Vennewater liggen mooi in het groen.
De banen van TV Het Vennewater liggen mooi in het groen. Foto: aangeleverd

HEILOO - Wil jij een keer tennis proberen? Op zondag 20 maart organiseert TV Het Vennewater vanaf 11.00 uur een Open Tennisdag voor iedereen die een keer een balletje wil slaan of wil komen kijken bij TV Het Vennewater.

 Van 11.30 - 12.30 uur is er een jeugdclinic en voor volwassenen is er volop mogelijkheid om met elkaar of met een trainer te tennissen. Er zijn rackets beschikbaar. 

TV Het Vennewater biedt dit voorjaar óók weer de gratis 10-weekse introductiecursus voor leden van 18+ die een jaarlidmaatschap afsluiten. Daarnaast bieden we jongeren t/m 18 jaar 5 jeugdproeflessen voor maar € 15 om uit te vinden of tennis iets voor je is. TV Het Vennewater is een groeiende en gezellige club van meer dan 900 leden. Er is gééwachtlijst, dus je kunt meteen starten! De gratis 10-weekse introductiecursus is wel erg gewild, dus daarvoor geldt: vol = helaas vol!

Op zondag 20 maart ben je van harte welkom bij TV Het Vennewater tussen 11.00 en 14.00 uur. Sporthuis Johan Jansen is ook aanwezig met testrackets en de nieuwste collectie Sjeng Schalken tenniskleding.

Vragen over de jeugdproeflessen of gratis introductiecursus voor volwassenen kun je mailen naar: tennisles@tvhetvennewater.nl