Rob en Kim voor speelgoedparadijs Toys2beKind.
Rob en Kim voor speelgoedparadijs Toys2beKind. Foto: aangeleverd

Bedrijf Belicht: Speelgoedwinkel Toys2beKind

Zakelijk Bedrijf Belicht

Toys2beKind
Wendelaarstraat 1g
1814GR Alkmaar
www.toys2bekind.com
kim@toys2bekind.com
FB/INSTA toys2bekind
Ook op zondag open

Op de Wendelaarstraat, bij de Albert Heijn XL, is de gezelligste speelgoedwinkel van Nederland te vinden. Nu de grote speelgoedketens uit het straatbeeld verdwijnen blijft deze prachtige speelgoedwinkel gelukkig bestaan, en nog wel op fietsafstand van Heiloo.

Als jouw kind is geslaagd voor zijn zwemdiploma of als jouw kleinkind zomaar een leuk cadeautje verdient. Een verjaardag van een klasgenootje of een troostcadeautje bij een zere knie: Toys2beKind heeft altijd de perfecte oplossing én een bezoekje aan dit speelgoedparadijs is nu eenmaal hét uitje van de week. ‘Spelen is goed voor iedereen’ is het motto van Toys2beKind.

Speelgoed van toen en nu

Sinds ruim 2,5 jaar runnen Kim en Rob dit familiebedrijf met het allergrootste plezier. Kom gewoon eens kijken! Je kunt namelijk rekenen op bijna 300m2 speelplezier met ongeveer 4000 hippe, ouderwetse, educatieve, duurzame maar bovenal fantastisch leuke speelgoedartikelen waar de hele familie blij van wordt. Je vindt hier werkelijk alles op speelgoedgebied voor jong en oud en van nu en toen. De winkel is overzichtelijk en klantvriendelijk ingericht. De prachtige en indrukwekkende glazen pui zorgt voor veel licht, evenals de indrukwekkende ledverlichting. De brede paden zorgen ervoor dat ook rolstoelgebruikers de winkel makkelijk kunnen bezoeken. De beleving begint al bij de bekende piratenboot die buiten staat: het is een attractie waar alle kleintjes graag een rondje in varen.

Het assortiment

Door de enorme ervaring in speelgoedland hebben Rob en Kim een uitgebreid assortiment kunnen samenstellen die door de jaren heen nooit zal vervelen. Denk maar eens aan een uitgebreide range Lego, Pokémonfans kunnen hier hun hart ophalen en vooral de meiden kunnen los op de artikelen van het populaire Top Model. Natuurlijk worden ook de allerkleinsten niet vergeten: er zijn fantastische artikelen te bewonderen in de schappen van LOL, Rainbow high, Funko, Barbie, Baby Born, Paw Patrol, Sylvanian family en Schleich. Voor de stoere mannen onder ons kan je hier trouwens altijd even een spectaculaire ‘RC’ pitstop maken. Ook de zomerartikelen staan alweer klaar. 

Het persoonlijke advies van jouw Toys2beKind vrienden 

Kom je er zelf niet uit of wordt het een lang verhaal met alle verleidingen voor jouw kind? Jullie Toys2beKind vrienden Kim, Rob, Zoey of Celine staan altijd klaar met gepast advies. Bij Toys2beKind nemen ze de tijd voor je en cadeautjes worden ingepakt met een glimlach. “Niks is namelijk mooier dan tevreden ouders en kinderen die stralend de winkel uitlopen”, aldus eigenaar Rob. Op sociale media blijkt overigens dat het enthousiasme van de speelgoedadviseurs zeer wordt gewaardeerd. Hoe bijzonder is dat?

Pokémonruildagen- 14 april

Natuurlijk is het speelgoedparadijs sowieso een bezoekje waard door het brede assortiment maar de winkel organiseert ook activiteiten zoals Pokémonruildagen! Pokémonfans van alle leeftijden komen hier samen om onder toezicht hun kaarten te ruilen. De volgende ruildag vindt plaats op zondag 14 april van 12.00 uur tot 15.00 uur. Mocht je niet kunnen op deze datum dan ligt er trouwens altijd een ruilmap klaar voor alle Pokémonfans.

One of a kind

Parkeren is gratis bij Toys2beKind en terwijl jouw kind in zijn lievelingswinkel vertoeft kan je zelf je boodschapjes doen bij o.a. de Albert Heijn, de drogist, de HEMA, de viswinkel of de bloemenzaak. Alles is voorradig op de Wendelaarstraat maar Toys2beKind is hier absoluut One of a kind!

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant