Hans Schepman.
Hans Schepman. Foto: Nico Bakker

Bedrijf Belicht: West Architecten komt bij je thuis!

Zakelijk Bedrijf Belicht

West Architecten
Hans Schepman
Slimpad 7
1851 LA Heiloo
Tel:072-2223126
Website: www.westarchitecten.nl/contact
E-mail: info@westarchitecten.nl

Sinds een half jaar gevestigd aan het Slimpad in Heiloo (“ik zocht een mooie omgeving”), Hans Schepman, eigenaar van West Architecten. Samen met zijn team werkt hij aan diverse projecten in binnen- en buitenland. Hij vertelt graag over zijn bureau, zijn projecten en wat hij voor u kan betekenen.


Over West Architecten
Hoewel nieuw in Heiloo kunt u werk van West Architecten al wel kennen. Sinds 2017 staat in de Boekelermeer het tankstation van de toekomst, NXT, naar hun ontwerp. Dit tankstation met de futuristische modulaire parasolluifels weerspiegelt een groot deel van de visie en aanpak van het bureau. Focus ligt op het ontwerpen van duurzame, energieneutrale, circulaire en natuurinclusieve gebouwen. Naast projecten voor professionele opdrachtgevers werkt het bureau ook veel voor particulieren.

“Bij het verbouwen, uitbreiden of nieuw bouwen van je huis komen er veel lastige keuzes op je af. Een goede, integrale visie helpt daarbij om geen fouten te maken. Wij kijken daarom ook naar de toekomstwaarde van oplossingen, zodat de investering die je nu doet ook op de lange termijn bruikbaar en waardevast blijft”, aldus Hans.

Werkwijze
West werkt heel praktisch. Om particulieren te helpen is een stappenplan bedacht waarin de opdrachtgever in vijf overzichtelijke stappen van eerste schets naar uitvoering wordt meegenomen. Hans licht toe: “Deze stappen kunnen afhankelijk van de wensen uitgebreid worden met een volledig interieurontwerp of duurzaamheidsadvies. Ook hebben we een netwerk met onafhankelijke adviseurs die we kunnen inschakelen voor bijvoorbeeld constructieve of installatietechnische vragen.”
De persoonlijke benadering van het bureau staat garant voor een goede samenwerking en persoonlijke ontwerpen. Er wordt wat dat betreft letterlijk aan de keukentafel meegedacht.

Gratis kennismakingsgesprek
Het logo van WA, de kolibrie, staat symbool voor onafhankelijkheid, optimisme en vindingrijkheid. Samenwerking met West Architecten levert vrijwel altijd nieuwe, creatieve toekomstgerichte ideeën op. Wilt u deze aanpak zelf eens ervaren, aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. En wie weet ligt daarna al een eerste schets op tafel.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant