Team Verf.nl
Team Verf.nl Foto: aangeleverd

Bedrijf Belicht: Verf.nl: professionele merken voor particulieren tegen internetprijzen

Zakelijk Bedrijf Belicht

Verf.nl
Boekel 42
1921 CE AKERSLOOT
072-532 3331
www.verf.nl/
klantenservice@verf.nl

Verf.nl is een begrip op internet: klussers door heel Nederland, zowel particulier als professioneel, bestellen hun verf en verfbenodigdheden al jaren via de digitale snelweg. Maar wist u dat Verf.nl ook een fysieke winkel heeft? U vindt de verfspeciaalzaak op de Boekel, hoekje Akersloot, Heiloo, Alkmaar. Iedereen is hier welkom! U kunt gratis parkeren en de verfspecialisten geven u graag uitgebreid verf- en kleuradvies. De voorraad is enorm, dus u grijpt nooit mis.

De winkel is volledig ingericht op het visualiseren van uw droomkleur: wordt het glans of mat, hoe ziet mijn kleur eruit bij verschillende lichtinvallen: alles kan getest worden. Van ieder merk en van iedere kleur liggen er stalen klaar om mee naar huis te nemen en Verf.nl heeft ook een uitgebreid assortiment behang die je gelijk kan aanpassen aan jouw nieuw geverfde muur of andersom. Neem gelijk je verfbenodigdheden mee zoals kwasten, rollers en afdekfolie, zodra je de winkel verlaat ben je klaar om te beginnen.

40% korting voor de particulier én de professional

‘Verf uit een winkel die zich ‘erkend Sikkens specialist’ en ‘erkend Sigma dealer’ mag noemen is natuurlijk ontzettend duur’. Als je de prachtige overzichtelijke winkel ziet met het uitgebreide assortiment zou je het kunnen denken. 

Eigenaar Fabian Kerssens: “Dat is zeker niet het geval. Bij ons betaal je dezelfde prijzen als in onze webshop. Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan: je krijgt hier een uitgebreid advies, vragen staat vrij en als je een rolletje afplaktape bent vergeten rij je gewoon even bij ons langs”, zo glimlacht hij.

In 2006 verwezenlijkte Fabian, die destijds nog een schildersbedrijf had, zijn droom: een verfspeciaalzaak op de Molenlei in Akersloot. Het was in de tijd dat de grote webwinkels als bol.com tot bloei kwamen, maar een webwinkel met verf bestond nog niet. “Er moest dus een webwinkel bij en tijdens de vrijdagmiddagborrel in café ’t Voorom kalkten wij het idee op een bierviltje. We gaven onze klanten 25% korting maar door goede afspraken met leveranciers is dit inmiddels 40% geworden”, glimlacht Fabian.

Juist die webwinkel werd zo’n groot succes dat Fabian verhuisde naar het pand op de Boekel. De vakman hing zijn schilderskleding aan de wilgen maar nam zijn ervaring wel mee.

24 uur per dag verf bij verf.nl

Naast binnen- en buitenverf is Verf.nl gespecialiseerd in verfproducten voor de boot, hebben zij een uitgebreid assortiment verf op plantaardige basis, bijvoorbeeld voor op de kinderkamer, en voeren zij bijzondere merken zoals het Scandinavische Jotun: een hele duurzame verf voor bijvoorbeeld je schuur die zeker 10 tot 12 jaar blijft zitten. 

In de ‘meng cave’ mengen zij tot 53.000 kleuren en als je een kleur wilt die je niet kunt definiëren in woorden dan kan je hem bij Verf.nl laten scannen en wordt hij hier nagemaakt.

Inmiddels is Verf.nl 6 dagen per week geopend en de webwinkel is uiteraard 24 uur per dag geopend: als je voor 23.00 uur bestelt heb je je verf de volgende dag in huis. Daarnaast werkt Verf.nl volgens het Click & Collect-principe en hebben zij naast de Boekel in Akersloot afhaalpunten in Castricum bij Woonstudio op de Werf op de Castricummerwerf en aan de Amethiststraat 13 op industrieterrein de Boekelermeer in Alkmaar.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant