Maarten Hoogstadt (links) en Koen Honhof (rechts)
Maarten Hoogstadt (links) en Koen Honhof (rechts) (Foto: STiP Fotografie)
Bedrijf Belicht

Computerhulp Alkmaar

  Zakelijk

Computerhulp Alkmaar

Analoge service in de digitale wereld.

Adres: De Schrijnwerker 14, 1851 PV Heiloo; telefoon: 072-2205763; e-mail: info@computerhulpalkmaar.nl; website: www.computerhulpalkmaar.nl

Computerhulp Alkmaar verleent service aan huis en kantoor. Maarten Hoogstadt en Koen Honhof helpen u graag met het oplossen van problemen met uw computer. Zij komen bij de klanten langs om problemen op te lossen of om service te verlenen. Zij verhelpen zowel hard- als softwareproblemen, en onderscheiden zich door alles zo duidelijk mogelijk en in begrijpelijke taal uit te leggen.

Beide mannen hebben hun sporen in de ICT de afgelopen jaren zeker verdiend. Maarten werkt inmiddels 10 jaar als zelfstandige. Daarnaast is hij ook nog in loondienst als ICT'er. "Na 20 jaar bijklussen begon het echt een beetje uit de hand te lopen. Daarom heb ik mij als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel." Koen heeft in computerwinkels in Amsterdam en Haarlem gestaan. Toen deze door omstandigheden werden gesloten was het voor hem tijd om zijn droom waar te maken en zijn eigen bedrijf op te starten. Hierbij richtte Koen zich op particulieren en kleine bedrijven. Maarten leerde Koen kennen toen hij te veel klussen had en mensen nodig had die hem een handje konden helpen. Koen, die graag extra werk wilde doen, ging voor hem aan de slag. Die samenwerking verliep zoals beide heren het wensten. Inmiddels hebben ze samen een kantoor aan De Schrijnwerker betrokken en sinds 1 april van dit jaar zijn ze gefuseerd.

Particulieren en kleine bedrijfjes

Maarten en Koen richten zich op particulieren en kleine bedrijfjes. Vaak bedrijfjes die vanaf de keukentafel worden gerund. Maarten: "Bij dit soort bedrijfjes en ook zeker bij de particulieren is het contact erg leuk, veel persoonlijker dan dat je bij een groot bedrijf binnen komt lopen." Koen: "Inmiddels heb ik al zo'n 15 jaar een vaste klantenkring. Naast de particulieren en kleine bedrijfjes werk ik, maar ook Maarten, voor Theater de Vest en 113 zelfmoordpreventie. Mensen komen steeds terug als ze hulp nodig hebben. Maar nieuwe klanten zijn zeker welkom. Wij zijn werkzaam in het hele regiogebied van Den Helder tot Amsterdam."

Diensten

Particulieren kunnen bij Computerhulp Alkmaar terecht voor onder andere een virus verwijderen, het opschonen/sneller maken van de PC, herinstallatie van PC of laptop en reparaties.

Werkzaamheden waarvoor bedrijven Maarten en Koen kunnen inzetten zijn onder meer: onderhoud en reparaties, opzetten netwerken en beveiliging, serverbeheer, eerste- en tweedelijns werkpleksupport, installeren computers en software, en het aanleggen/opruimen van de bekabeling ten behoeve van netwerken en e-mail.

Indien gewenst komen de heren aan huis. Ook is telefonisch support mogelijk. Voor wie liever online hulp ontvangt is daar ook de mogelijkheid toe. Op afspraak is het mogelijk Maarten en Koen te bezoeken in hun kantoor aan De Schrijnwerker 14. "De koffie staat klaar," aldus Koen en Maarten.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Meer berichten