Double Stars Rookies, Majors en Pupillen.
Double Stars Rookies, Majors en Pupillen. Foto: aangeleverd

Rake klappen bij Double Stars

Sport Heiloo

HEILOO - Een bal die vol op de knuppel komt en onhoudbaar het veld in wordt geslagen. Met een sliding over de thuisplaat komen en het winnende punt scoren. Wij weten hoe goed dat voelt. Wil jij dat ook weten? Train dan een keer mee.

Train met Honk- en softbalvereniging Double Stars Heiloo
Ben jij tussen de 6 en 16 jaar? Honk- en softbalvereniging Double Stars nodigt je uit om een keer mee te trainen! Niet iedereen weet dat je in Heiloo één van de leukste, stoerste en coolste sporten kunt beoefenen die er is: Honk- en softbal. Je speelt in teamverband, maar je bent zelf als individuele speler ook erg belangrijk. Je leert vangen met een honkbalhandschoen, slaan met een knuppel, sliden naar een honk en je leert om te gaan met de tactische regels van het spel. Je moet je goed kunnen concentreren, pijlsnel zijn en je medespelers aanmoedigen. Naast de sportieve prestaties zijn we bij Double Stars vooral trots op de gezelligheid en betrokkenheid van alle ouders en begeleiders. Het spelplezier staat voorop!

Leeftijden
Jongens en meisjes van 5 tot en met 9 jaar beginnen met Beeball, een vereenvoudigde vorm van Honk- en softbal. Je speelt op een veld met twee honken en een thuisplaat en later met drie honken en een thuisplaat. Beeball heeft twee verschillende speelniveaus: Beeball Rookies voor kinderen tot en met 7 jaar en Beeball Majors voor kinderen tot en met 9 jaar. Daarna komen de Pupillen (9 - 11 jaar), aspiranten (12 -14 jaar) en Junioren (15 - 17 jaar).

Wanneer en waar?
Zondag 14 januari is de training weer begonnen. Ben je tussen de 9 en 16 jaar en wil je een keer meetrainen met je leeftijdsgenoten? Dat kan iedere zondag van 15.00 en 17.30 uur in de Sporthal van de Voetbalclub Alcmaria Victrix aan de Terborchlaan 329, 1816 LD in Alkmaar.

Ben je tussen de 6 en 9 jaar dan kan je tussen 9.30 en 11.00 uur meetrainen met de Beeballers in de Gymzaal op de Breedelaan 4, 1851 MA in Heiloo.

Check onze website voor de trainingstijden van jouw team. We hebben nog plaats voor nieuwe leden bij de diverse teams. Neem contact op met Milo Berlijn (0653750890) of stuur een bericht naar TC@doublestars.nl.

De eerste drie trainingen zijn gratis. Op de eerste training krijg je een handschoen en knuppel in bruikleen. Daarna kan je ervoor kiezen om lid te worden van de vereniging en krijg je een stoere DSH pet! Kijk ook op www.doublestars.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant