Herberg Jan is jarig!
Herberg Jan is jarig! Foto: aangeleverd

Gratis verjaardagsborrel met hapjes bij Herberg Jan!

Nieuws

HEILOO - Op donderdag 28 maart viert Herberg Jan haar 10-jarige bestaan van Herberg Jan! Al 10 jaar de huiskamer van Heiloo. Wat hebben we mooie jaren achter de rug, genietend van ons terras met het heerlijke ochtendzonnetje, de gezellige vrijdagmiddagborrels, de drukbezochte ballenbak, de vele feestjes die we hebben gevierd, de fijne collega’s met wie we hebben mogen werken, de liefdes die zijn ontstaan, de zon die we hebben zien ondergaan (én opkomen). Het waren mooie tijden die ons genoeg energie geven om de komende jaren met veel plezier door te gaan! 

De Herberg is en blijft voor ons de plek waar je elkaar ontmoet, lekker komt lunchen of dineren! We hebben genoten de afgelopen 10 jaar! Met een lach en een traan, heel veel mooie en hilarische momenten maar ook moeilijke tijden met bijvoorbeeld corona.

Wij willen jullie, onze gasten, bedanken voor deze mooie tijd want zonder jullie was Herberg Jan niet zo’n succes geworden! Op donderdag 28 maart hebben we voor alle gasten wat lekkers bij de koffie en trakteren we je op een gezellige borrel bij Herberg Jan; tussen 17.00 en 18.30 uur is je drankje van het huis! 

Iedereen is van harte uitgenodigd. Kom je ook proosten?

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant