Peter Bleeker.
Peter Bleeker. Foto: aangeleverde foto

Knutselen en kerststukjes met CréActief

Algemeen

EGMOND AAN DEN HOEF - Met Sinterklaas en Kerst in zicht heeft Peter Bleeker de mouwen weer opgestroopt. Hij organiseert binnen CréActief zowel een wekelijkse middag houtbewerken voor volwassenen in de voormalige Boswaidschool als een middag kerststukjes maken in Dorpshuis Hanswijk.

Peter Bleeker heeft een passie voor werken met hout. Ooit was hij er beroepshalve mee bezig als docent houtbewerken en timmeren in het middelbaar beroepsonderwijs. Nu wendt hij zijn kennis en vaardigheden aan voor volwassenen op een wekelijkse middag houtbewerken voor volwassenen: kandelaars, kapstokjes, krukjes, vogelnestkastjes en trekpoppen zijn favoriete werkstukken. Aanvankelijk gebeurde dat in het dorpshuis, nu is er tijdelijk een mooi en licht lokaal beschikbaar in de oude, leegstaande school De Boswaid.

Wie nu gaat beginnen kan in december een fraai en zelfgemaakt kerstcadeau afgerond hebben. Leuk om te doen, leuk om te geven en leuk om te ontvangen!

Het houtbewerken is elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie of aanmeldingen: creactief@andersactievenegmond.nl

Kerststukjes maken
Op zaterdag 11 december organiseert Peter samen met zijn vrouw Liesbeth Bleeker van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis Hanswijk een workshop kerststukjes maken. Er wordt gezorgd voor voldoende materiaal in de vorm van steekschuim, groen, kaarsen, linten en andere decoraties. Natuurlijk krijgen de deelnemers tips en suggesties en als het nodig is een helpende hand. Graag zelf een bakje of bord meenemen. We maken er een gezellige middag van met koffie, thee en iets lekkers erbij. De kosten voor het geheel zijn € 10 per persoon.

Voor meer informatie: bel Peter Bleeker: 06-31902060 of peter.bleeker@gmail.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant