Na een jaar van afwezigheid mocht het Zomerkamp dit jaar weer doorgaan, maar helaas was het van korte duur.
Na een jaar van afwezigheid mocht het Zomerkamp dit jaar weer doorgaan, maar helaas was het van korte duur. Foto: archief Uitkijkpost

Zomerkamp Heiloo na 1 dag afgelast

Algemeen

HEILOO - Maandag 12 juli was een heerlijke eerste dag van het Zomerkamp Heiloo op het terrein van de IJsbaan in het Heilooër Bos. Zowel kinderen als leiding waren er helemaal klaar voor en met elkaar hebben zij genoten van een top eerste dag! 

Des te groter de teleurstelling toen op dinsdagochtend in overleg met de GGD werd besloten om het vervolg van het Zomerkamp af te lassen wegens een coronabesmetting van een van de mensen uit de kampleiding. Met pijn in het hart werden alle 120 kinderen naar huis gestuurd. De onmacht en het verdriet voor de kinderen bij de leiding was groot. 

In de eerste week van de zomervakantie organiseren Jongerenwerk Heiloo en de buurtsportcoaches van Holland Sport organiseerden Zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie! Zomerkamp is een week vol spellen, activiteiten, avontuur en plezier voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool en wordt begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Het Zomerkamp is een samenwerking tussen de buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, mede mogelijk gemaakt door Rotary Club Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant