De schade.
De schade. Foto: aangeleverd.

Vuurwerk naar binnen gooien, wie doet er nou zoiets?

Algemeen

 HEILOO - Op 22 december rond 15:45 uur is er bij inwoners in Heiloo vuurwerk naar binnen gegooid. Momenteel wordt er druk naar de daders/ getuigen gezocht na deze laffe daad. 

De daders worden gevraagd om zich te melden. Het slachtoffer geeft de daders zo nog even tijd om zich vrijwillig te melden. Het gaat om twee jonge jongens op mountainbikes. een met blond haar en een met donker haar. Op een rood met blauwe mountainbike. “Als iemand zijn of haar kind hierin herkent. Wij willen dit graag normaal oplossen maar als er niemand zich meld dan zien wij ons genoodzaakt aangifte te doen. Nu veel materiele schade. Maar wij hebben ook drie katten in huis lopen. Ik hoop dat de daders zich toch nog zelf bij ons melden,” aldus het slachtoffer. “Ik denk dat ik toch aangifte ga doen al is het maar om ook de politie er bewust van te maken dat het gebeurd. Misschien blijft andere mensen dit leed dan bespaard.

Er is eerder vuurwerk bij bewoners in de buurt naar binnen gegooid. Als je meer weet, neem dan contact op met de politie.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant