Er wordt veel gebruik gemaakt van de service!
Er wordt veel gebruik gemaakt van de service! Foto: Bibliotheek Heiloo

Boeken Ophaal Service van de Bibliotheek Heiloo groot succes

Algemeen

HEILOO - Er is de afgelopen week veel gebruik gemaakt van de Boeken Ophaal Service, top! "Leuk om onze leners op deze manier weer even te zien en de fijne reacties te horen," aldus Bibliotheek Heiloo. "We zijn er nu een paar dagen niet maar vanaf woensdag kunnen we weer tasjes gaan klaarzetten!"

Via het opgaveformulier onderaan op deze pagina, of telefonisch: 072-5330670 kunt u drie boektitels opgeven.
In de catalogus van Bibliotheek Heiloo kunt u uitzoeken welke boeken u wilt lenen.
Als het boek er niet is, kan dit desgewenst worden vervangen door een boek van dezelfde schrijver of uit hetzelfde genre.

Hoe en wanneer ophalen?
We werken met een tijdslot.U kunt uw boeken de volgende dag of de dagen erna op een afgesproken tijdstip ophalen.U krijgt bericht van het tijdstip waarop de boeken opgehaald kunnen worden.Het is belangrijk dat van dit tijdstip niet wordt afgeweken.

De materialen kunnen worden opgehaald aan de ingang van de bibliotheek. De boeken staan daar voor u klaar in een papieren tas. Om contactloos te kunnen handelen zijn de boeken al op uw naam geregistreerd.

Inleveren van boeken
De boeken kunnen alleen ingeleverd worden in de buiten boekenbrievenbus.
We wachten 72 uur voor we de boeken innemen en weer opruimen.

Richtlijnen
Om zo veilig mogelijk voor u en voor ons te handelen zijn er nog een aantal richtlijnen:

Kom op het afgesproken tijdstip. Lukt dat niet geef dat via mail of telefonisch tijdig door. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt.Eén persoon mag de boeken ophalen.Houd afstand.Er worden alleen boeken uitgeleend; geen speelgoed, tijdschriften, dvd’s.Het is niet mogelijk om boeken te reserveren.Boeken voor iemand anders meenemen kan ook. Dan graag twee aparte formulieren invullen.

"In de tussentijd zijn we ons aan het voorbereiden op het moment dat de bibliotheek weer open mag gaan.Hoe gaan we bijvoorbeeld op een veilige manier om met de 1,5 meter maatschappij? We hopen op uw begrip!" aldus Gemeente Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant