Afbeelding

De beste decoratie voor uw kantoor

Algemeen

Bedruk nu mokken met jouw logo

Wanneer je op het kantoor aan komt, is waarschijnlijk het eerste dat u pakt een kop koffie. Drink je geen koffie? Dan pak je waarschijnlijk thee. Veel mensen zeggen dat hun dag pas kan beginnen wanneer zij een mok koffie hebben. Als bedrijf moet je dus zorgen voor goede mokken. Een van de voordelen van mokken, is dat zij een groot oppervlak hebben. Ze zijn dus erg geschikt om te bedrukken, wellicht met een logo. Bedrukte mokken zijn niet alleen leuk voor op het kantoor, het is ook hartstikke leuk om dit als relatiegeschenk aan een ander te geven. Als je bedrukte mokken mee geeft met je klanten, zal jouw logo veel in beeld zijn. Zo kan de klant genieten van heerlijke koffie en jouw bedrijfsnaam zal dan altijd in beeld zijn. Bij BudgetGift kunt je gemakkelijk mokken laten bedrukken. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het bedrukken van diverse relatiegeschenken, waaronder mokken.

Met hoeveel kleuren bedruk jij de mok?
Een mok kan op verschillende manieren bedrukt worden. Er zijn mokken die in 1 tot 6 kleuren kunnen worden bedrukt, maar ook kun je kiezen voor een mok die in full colour kan worden bedrukt. Wel geldt: hoe meer kleuren er op de mok gedrukt worden, hoe duurde het is om te bedrukken. Let ook goed op de drukpositie. De meeste mensen zijn rechtshandig, druk je jouw logo links van het oor, dan is de opdruk altijd in beeld wanneer er een slok wordt genomen. Het rondom bedrukken van een mok wordt echter steeds populairder. Hierbij profiteer je van het enorme drukoppervlak.

Ook is het belangrijk dat de mok in de vaatwasser kan. Is dit niet het geval? Dan zal de bedrukking van de mok er al na enkele beurten niet meer mooi uitzien en er af gaan. Dit is hartstikke zonde en dit is ook zeker niet de bedoeling. Let er dus altijd goed op dat de bedrukking van de mok vaatwasbestendig is. Staat dit er niet duidelijk bij vermeld? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met de desbetreffende partij. Zij kunnen je alles vertellen over hun producten en weten dus ook of hun bedrukking vaatwasbestendig is. Hou er ook rekening mee dat de mokken vaatwasbestendig moeten worden gemaakt, ze zijn dus niet binnen 1 of 2 dagen klaar. Het kan soms enkele weken in beslag nemen.

Bedrukte mokken bestellen

Er is voor elk budget wel een mok te vinden. Bedrukte mokken zijn bij BudgetGift al vanaf 36 stuks te bestellen. Je hoeft er dus niet perse honderden af te nemen. Wanneer een mok valt, is er kans dat deze breekt. Het is dan ook zeker aan te raden om iets meer mokken te bestellen dan dat je nodig hebt. Op deze manier heb je altijd een kleine voorraad en zul je nooit te weinig mokken hebben. BudgetGift is een partij die constant kwaliteit levert en zo kunnen jij en je klanten elke dag genieten van lekkere koffie of thee uit uw eigen bedrukte mok. Een beter begin van de dag bestaat er niet.

(Dit is een betaald artikel)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant