Het sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoach.
Het sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoach. (Foto: aangeleverd)

Sportspektakel & Dreumesochtend in de herfstvakantie

HEILOO - De buurtsportcoach van Heiloo organiseert een Sportspektakel & Dreumesochtend in Sporthal 't Vennewater in Heiloo op dinsdag 22 oktober.

De Dreumesochtend is van 10.00 - 12.00 uur voor kinderen van 1-5 jaar. Samen met uw (klein)kind kunt u twee uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen want er wordt een begeleid fietsparcour uitgezet. Ook is er een babyhoek waar de allerkleinste kunnen rondkruipen en spelen.

Vanaf 13.00 uur opent het Sportspektakel voor alle 6 tot en met 12 jarigen en zij kunnen meedoen aan diverse sportclinics, terwijl zij zich tussendoor vermaken op diverse luchtkussens en met andere sportieve activiteiten. De toegang tot het evenement bedraagt € 4,- per kind. 

Het Sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoach van Heiloo. Ook in de herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen.Dinsdag 22 oktober gaan om 10.00 uur de deuren van de sporthal open. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen deze dag diverse sportclinics volgen.

De kosten bedragen € 4,- per kind (dit is inclusief 1 begeleider per dreumes) en hiervoor kun je meedoen aan twee sportclinics naar keuze. 

Wilt u meer informatie over de speciale tarieven die gelden voor BSO's en groepen? Stuur dan een mail naar k.groen@alkmaarsport.nl.

Het sportspektakel start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Meer berichten