Afbeelding

Heiloo voor elkaar gaat kickboksen

Algemeen

HEILOO - De jongeren die huiswerkbegeleiding krijgen van Heiloo voor elkaar in de bibliotheek van Heiloo hebben eindelijk vakantie! Dit jaar hebben ze hard gewerkt en iedereen is over of gaat een nieuwe opleiding beginnen. Heiloo voor Elkaar is een groep van vrijwilligers. Zij ondersteunen vluchtelingenjongeren bij hun huiswerk.

Om de start van de zomervakantie te vieren waarin uitgerust wordt waar ook vakantiewerk wordt gedaan is er een leuke dag voor ze georganiseerd .Het begon bij de BUK-BUK waar Kasmi Training een stevige kickboks workshop gaf. 25 jongens en meisjes waren intensief bezig en er werd hard gewerkt. Na een uur mochten een paar jongeren een wedstrijd doen. Dat zag er indrukwekkend uit. Abdel die de training gaf vertelde dat het niet alleen hard slaan is maar het is ook goed nadenken om je tegenstander in te schatten.

Na een dik applaus voor Abdel gingen de jongeren op de fiets naar Alkmaar. Eerst wat lekkers eten en daarna naar een 3D film met romantiek , spanning en humor. De film viel goed in de smaak. Heiloo voor Elkaar hoopt dat iedereen een mooie zomervakantie heeft en weer uitgerust eind augustus kan beginnen.

Dit uitje werd mogelijk gemaakt door de Rotary in samenwerking met de buurtsportcoach van Heiloo en giften. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant