Foto: Heiloo-Online

Filmopnames in Het Baafje

HEILOO - Zwembad Het Baafje is opnieuw uitgekozen als filmlocatie, ditmaal voor de dramaserie 'Dit zijn wij'. Deze serie wordt eind 2019 door de NPO op televisie uitgezonden.

Het zwembad en de filmploeg zijn al weken bezig om een datum een te prikken. Voor de opnames is het namelijk van belang dat het mooi weer is. Met de mooie weersverwachting voor komende week is er nu een datum bekend: vrijdag 28 juni a.s. Op deze dag is Het Baafje in verband met de opnames de gehele dag gesloten. In totaal zal er twee dagen gedraaid worden. De tweede draaidag wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Hoewel Het Baafje deze dag gesloten is, kunnen abonnementhouders en mensen met een 12-rittenkaart wel terecht bij een van de andere zwembaden van Sportservice Langedijk, zoals bijvoorbeeld zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude en zwembad De Bever in Sint Pancras. Jan Oostindie:"Met de hoge temperaturen die worden voorspeld, begrijpen we natuurlijk dat mensen het jammer vinden dat ze deze dag niet in Het Baafje terecht kunnen. Aan de andere kant hopen we dat mensen het bijzonder vinden en net zo trots zijn als wij, dat 'hun Baafje' opnieuw is uitgekozen als filmlocatie voor een Nederlandse televisieserie."

Meer berichten