Afbeelding

Actie zonnepanelen eindigt eind februari 2019

Algemeen

HEILOO - Op 28 februari a.s. eindigt de Regionale Zonnepanelen Actie. Bewoners van Castricum, Uitgeest en Heiloo kunnen tot die datum met deze actie nog profiteren van een uiterst kwalitatief en voordelig aanbod. Dat aanbod is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking van de energiecoöperaties in Castricum, Uitgeest en Heiloo. Deze energiecoöperaties zijn burgerinitiatieven zonder winstoogmerk met als doel inwoners te helpen bij het verduurzamen.

De actie die november vorig jaar gezamenlijk gestart is heeft tot nu gezorgd voor 173 aanmeldingen, goed voor 1400 panelen. Hoeveel dat er daadwerkelijk worden is nog onbekend, de actie loopt nog t/m 28 februari. Er zijn echter nog veel meer daken geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook minder gunstig gesitueerde daken zijn vaak rendabel door de hoge lichtgevoeligheid van de panelen. En ook voor schaduw zijn oplossingen. U kunt dus snel besparen en bijdragen aan onze klimaatdoelstellingen. Een gemiddeld stroomverbruik per jaar is ca. 3200 kilowattuur en daarop kunt u toch al gauw € 700,- per jaar besparen.

Kwaliteit en 100% lokaal geregeld

Kwaliteit en zorg uit handen nemen zijn belangrijke pijlers van deze actie die gezamenlijk wordt gehouden met de energiecoöperaties in Castricum, Uitgeest en Heiloo. De gezamenlijke inkoop bij onze partner Libra-Energy in Uitgeest en de samenwerking met lokale installateurs zijn een garantie voor de scherpe prijs en uitstekende service en garantie. Zo profiteren alle lokale partijen. De panelen, omvormers en alle andere materialen zijn van gegarandeerde A-kwaliteit en bovendien wordt de BTW-teruggave in deze actie ook nog voor u geregeld. De installateur maakt, mits er voldoende signaal is, ook uw WiFi in orde zodat u direct op uw smartphone of tablet de opbrengst van de nieuwe zonnepanelen kan aflezen.

Meer informatie

Indien u belangstelling heeft kunt u zich nog tot 28 februari aanmelden en vrijblijvend een offerte aanvragen. U heeft dan tot eind maart 2019 de tijd om de offerte te accepteren. Meer informatie over de actie en een geheel vrijblijvende offerteaanvraag kunt u vinden op www.calorieenergie.nl (Castricum), www.DUEC.nl (Uitgeest) en www.heilooenergie.nl (Heiloo).

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant