Afbeelding
Foto: Post NL

PostNL past netwerk brievenbussen in gemeente Heiloo aan

Algemeen

HEILOO – PostNL past vanaf eind februari in gemeente Heiloo het netwerk van brievenbussen aan. Tien brievenbussen verdwijnen.

De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen of verplaatsen we naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk. Gezamenlijk is gekeken of brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij ziekenhuizen en zorginstellingen blijven om die reden dan ook staan. Ook het aantal verlaagde brievenbussen blijft ongewijzigd. Bij het bepalen van de locaties houden wij rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet.

Veranderingen
Vanaf 23 februari 2019 voeren we de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Noord-Holland Noord door. In de gemeente Heiloo blijven 12 brievenbussen en verdwijnen er 10 brievenbussen. Op welke locaties brievenbussen blijven, staat in het bijgevoegde overzicht. De aanpassingen zijn 23 maart 2019 gerealiseerd.

Meer informatie
Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen. Informatie is ook te vinden oppostnl.nl/brievenbus. De locatiewijzer op deze pagina helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus. Kijk voor meer informatie op postnl.nl/brievenbus.

Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief