Oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting.
Oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Foto: Hans Ros

Klaas Wilting geeft inkijkje in Amsterdamse politiewereldTheatershow ‘Code blauw’ in Cultuurkoepel

zaterdag 13 april 2024 20:15

HEILOO - Klaas Wilting komt zaterdag 13 april naar de Cultuurkoepel. In de voorstelling ‘Code blauw’ geeft hij een Inkijkje in de Amsterdamse politiewereld. 

Tijdens de theatershow ‘Code blauw’ vertelt oud-politiewoordvoerder van Amsterdam Klaas Wilting over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt. Klaas Wilting was bij vele zaken betrokken, zoals de ontvoering van Heineken met zijn chauffeur Ab Doderer, verschillende liquidaties, De Yab Yum, de brand in de seks- en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp en veel meer… Genoeg stof voor een avondvullende show. Het geheel wordt omlijst met prachtige filmbeelden uit zijn tijd als politieman en politiewoordvoerder met veel nieuwe beelden die in Amsterdam zijn opgenomen.

Kom zaterdag 13 april naar een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond. Aanvang 20.15 uur. Kaarten à € 18,50 zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur.