Rock- en Bluesband OKER.
Rock- en Bluesband OKER. Foto: aangeleverd

De Zonnebloem Limmen presenteert muziekmiddag met ‘OKER’

woensdag 10 april 2024 14:00

LIMMEN - Rock- en bluesband OKER kan in vele gelegenheden voor jong en oud lekkere muziek ten gehore brengen. De band brengt veelal zeer herkenbare hits van wereldformaat ten gehore. De Zonnebloem haalt OKER op woensdag 10 april naar de Heeren van Limmen voor een muzikale middag.

De Noord-Hollandse vijfmansformatie speelt meestal in twee sets met veel enthousiasme blues-, rock- en popsongs uit de zestiger-, zeventiger- en tachtiger jaren. Nummers als ‘Mustang Sally’, ‘Windows of my Eyes’, ‘Black Magic Woman’, ‘Moondance’ en nog een flink aantal andere nummers geven iedereen vaak een heerlijke kriebel van herkenbaarheid. Wie een dansje wil wagen zal door de band niets in de weg worden gelegd. Muzikaal genieten dus en meezingen mag. Alle leden zijn inmiddels met pensioen en zijn bij elkaar zo’n 350 jaar. Ze brengen ieder een flinke portie aan muzikale ervaring mee.

De Zonnebloem Limmen organiseert deze middag speciaal voor haar doelgroep in Limmen. De zaal gaat om 13.30 uur open. Wanneer u slecht ter been bent en u hebt geen familie, vrienden of kennissen die u naar de Düsseldorperweg kunnen brengen, bel dan naar Rob van Keulen (072-5023770) en de Zonnebloem regelt uw vervoer.

Rock- & bluesband OKER
woensdag 10 april van 14:00 tot 16:00 uur
in de Heeren van Limmen