Digitaal aan de slag.
Digitaal aan de slag. Aangeleverde foto

Beginnerscursus 'Werken met de digitale overheid'

Algemeen Heiloo

HEILOO - De overheid gaat digitaal, doet u mee? Tegenwoordig gaan acties als het aanvragen van een huurtoeslag, het zoeken naar werk en het doorgeven van een verhuizing allemaal digitaal.

Wilt u leren hoe u dit zelf kunt doen? Volg dan de cursus 'Werken met de digitale overheid' bij Bibliotheek Heiloo. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten leert u een DigiD aan te vragen en gebruiken. Bovendien leert u handig informatie opzoeken op websites van de overheid zoals de Belastingdienst en het UWV. Met veel tips en trucs en ruimte voor vragen. Bibliotheek Heiloo stelt computers beschikbaar waarop de deelnemers kunnen werken. Bovendien ontvangt u een werkboek waarmee u oefeningen kunt maken en alles nog eens rustig kunt nalezen.

'Werken met de digitale overheid' is als volledige serie, bestaande uit vier bijeenkomsten, te volgen. De start is op vrijdagmiddag 22 september van 15.00 tot 17.00 uur. Bibliotheek Heiloo is gevestigd aan de Westerweg 250. De kosten bedragen 10 euro per deelnemer inclusief werkboek, koffie en thee. Opgeven kan bij de servicebalie of via 072-5330670 of www.bibliotheekheiloo.nl. Deelnemers moeten al wat bekend zijn met het gebruik van de computer en internet. Als u dat eerst wilt leren, verwijzen wij u naar onze cursus 'Computer voor beginners'.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant