Afbeelding

Wat is er te doen in Koningsdag in de Egmonden?

Nieuws

EGMONDEN - Koningsdag staat weer voor de deur en in de Egmonden wordt deze feestelijke dag op diverse locaties uitbundig gevierd. Hieronder volgt een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee.

Oranje Comité Egmond-Binnen & JOEB Jongeren Organisatie Egmond-Binnen

Het feest begint ‘s ochtends met een fietsoptocht, waarbij iedereen om 10.20 uur verzamelt bij JOEB om een klein rondje door het dorp te maken. Bij terugkomst opent het feest met Flow, vergezeld door een ballonartiest, springkussens en diverse andere activiteiten voor de kinderen. Voor degenen met een knorrende maag staat er om 12.00 uur een foodtruck klaar.

Bij mooi weer wordt buiten een podium opgesteld voor livemuziek na de kinderochtend. De Egmondse bands Black Rose & the Monkeys zorgen ‘s middags voor heerlijke muziek, terwijl Twice the Same binnen het feest compleet maakt zodra het buiten begint te schemeren.

Koningsdag aan den Hoef

Het dorpshuis Hanswijk is het epicentrum van de Koningsdagviering in Egmond aan den Hoef.

Jeugdprogramma door Jeugdbelangen:

10.00 uur: Start Vrijmarkt11.00 uur – 12.00 uur: Optocht versierde fietsen, inclusief een defilé12.00 uur – 15.00 uur: Activiteitenprogramma Jeugdbelangen, met onder andere springkussens, mega Jenga, schminken en nog veel meer.

Programma voor volwassenen:

12.00 uur: Officiële opening Koningsdag door de wethouder13.00 uur – 18.00 uur: Verschillende optredens, waaronder balletschool Dance to Tomorrow, Fjoertoeters, popkoor New Voice, live muziek van Dorstig en enthousiaste DJ’s.

Egmond aan Zee, Burgemeester Eymaplein

Ook in Egmond aan Zee wordt Koningsdag groots gevierd! Het Burgemeester Eymaplein wordt omgetoverd tot een bruisend feestterrein vol activiteiten voor jong en oud. Van rommelmarkt tot live muziek; er is voor ieder wat wils van 08.00 tot 18.00 uur.

Kortom, Koningsdag in de Egmonden belooft weer een dag vol gezelligheid en vermaak te worden. Kom langs en vier deze feestelijke dag mee!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant