Afbeelding
Foto: aangeleverd

Majorettes Fanfare Showband Heiloo behalen mooie prijzen

Sport Heiloo

HEILOO - Zondag 18 juni was het eindelijk weer zover. De majorettes van Fanfare Showband Heiloo gingen na een periode van hard trainen weer op concours (wedstrijd). Dit concours vond plaats in Voorhout. De jeugd groep kwam uit in small team dance twirl, junior beginner. Zij draaien hun show op een muziek mix van de film 'Grease'. 

Het harde trainen werd beloond. Dit team behaalde een mooie eerste prijs! Ook het senioren team deed dit keer mee, zij kwamen uit in ensemble dance twirl senior beginners, hun show werd gedraaid op een mix van verschillende artiesten (onder andere Bon Jovi, Van Halen). Het senioren team behaalde een mooie tweede plaats. De meiden gaan met z'n allen de juryrapporten doornemen en verbeteringen aanbrengen, dan zullen beide teams in oktober twee maal laten zien wat ze kunnen, dan wel wat dichter in de buurt, te weten Alkmaar en Heerhugowaard. 

Lijkt het je leuk om te zien wat wij doen, kom dan gerust even langs, de Fanfare Showband traint iedere maandag in de gymzaal van het PCC. Of kijk op www.showbandheiloo.com voor meer informatie.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant