Op de foto links Joris Versterre die de cursus nog gaat volgen. In het midden  Rob Sasburg, mentor vanuit de KNVB. Rechts jeugdscheidsrechter Rick Bakker.
Op de foto links Joris Versterre die de cursus nog gaat volgen. In het midden Rob Sasburg, mentor vanuit de KNVB. Rechts jeugdscheidsrechter Rick Bakker.

Basisopleiding scheidsrechter bij HZV

Sport Heiloo

Onder leiding van de KNVB is in dit seizoen een begin gemaakt met de Cursus BOS 3 (Basisopleiding scheidsrechter zaal) voor de jeugd van HZV Het Vennewater en andere geïnteresseerden.

Deze cursus is een praktijk gerichte opleiding waaraan zowel jongens als meisjes vanaf 14 jaar kunnen deelnemen, die het leuk vinden om als jeugdscheidsrechter zaalvoetbalwedstrijden binnen de regio Heiloo, binnen een straal van 5 km, te gaan leiden. Tijdens de opleiding oefen en leer je leiding te geven aan jeugd zaalvoetbalwedstrijden volgens het toepassen van de KNVB-spelregels waarin de individuele ontwikkeling centraal staat.

Tevens wordt tijdens deze cursus aandacht besteed aan organisatie en administratie, leiding geven, blessurepreventie en de praktische toepassing van deze onderwerpen.

De KNVB verzorgt het opleiding- en coaching- en begeleidingstraject. HZV bekostigt deze opleiding en bij het behalen van het diploma verzorgt HZV de scheidsrechters tenues. Aansluitend ontvang je voor elke wedstrijd welke jij hebt begeleid als scheidsrechter, een vergoeding van de KNVB. Wie onder jullie kan dit nu al zeggen: "ik heb een hobby en die wordt nog betaald ook" .

Bij belangstelling of voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. Ted Kösters door middel van een what's app-berichtje naar: 06-5117 6141.
 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant