Afbeelding

Waar schijt de geit? In Akersloot!

Sport Akersloot

AKERSLOOT - Handbalvereniging Meervogels '60 organiseert het evenement 'Waar schijt de geit?!', gehouden op zondag 9 oktober vanaf 16.00 uur. Dat gebeurt bij 't Boshuis in Akersloot. Het handbalveld wordt hiervoor afgezet en in 'kavels' verdeeld. Binnen de afzetting wordt een geit losgelaten.

Het is de bedoeling dat de geit op een van de kavels schijt. De kavels zijn gekoppeld aan lootjes, die voor aanvang van het evenement worden verkocht. Het lootje dat gekoppeld is aan de kavel waarop de geit schijt, wint 250 euro. Ook de kavels die direct aan de winnende kavel grenzen, winnen een bedrag. Een kavel kost 3 euro en je mag er zo veel bestellen als je wilt. De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de teams van Handbalvereniging Meervogels '60.

Blijf lekker eten! De dames 1 verkoopt een aantal lekkere hapjes, onder meer pastasalades, soep, broodjes en als afsluiter een heerlijk toetje. Ook de opbrengst hiervan komt ten goede aan de teams van de vereniging. Terwijl iedereen geniet van een hapje en een drankje, schijt de geit misschien wel op uw kavel!

Wilt u ook kans maken op een van de prijzen? Er zijn nog loten te koop. Koop uw kavel(s) door een e-mail te sturen naar waarschijtdegeit@gmail.com of meld u aan op de facebookpagina en stuur een bericht.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant