Afbeelding

Bakkerij Zoon organiseert unieke fietstocht rondom ´spelt´

Algemeen Heiloo

Bakkerij Zoon gunt klanten en geïnteresseerden graag een kijkje in de wereld van ''hun spelt". Hoe en waar wordt het spelt geteeld en verwerkt? En hoe wordt dat spelt dan weer zo'n heerlijk broodje? Op zondag 4 september a.s. organiseert de bakkerij een unieke spelt-fietstocht en krijgt u antwoord op uw vragen.

De dag begint rond 10 uur met een rondleiding in de bakkerij in 't Loo in Heiloo. Daarna wordt er zo'n 35 km naar het speltveld van Boer Ted in Grootschermer (www.boerted.nl) gefietst. Hier komt het spelt dat de bakkerij in haar producten gebruikt vandaan. Bij Boer Ted wordt eveneens een heerlijke lunch met speltproducten genuttigd. Na de lunch wordt een stukje door de maalderij gefietst, om het proces in werking te zien. Van de maalderij gaat de tocht verder voor een VIP-bezoek aan het kleinste huisje van Schermerhorn en het Koe-hotel in Zuidschermer voor een exclusieve rondleiding. Rond 15.30 uur wordt de dag met een koele versnapering afgesloten bij Bakkerij Zoon, waar nog even rustig nagepraat kan worden.

Bakkerij Zoon biedt u deze bijzondere fietstocht geheel gratis aan. U kunt zich opgeven in de winkel, telefonisch via 072-5330032 of u stuurt een email naar info@bakkerijzoon.nl. Er kunnen maximaal 40 personen aan deze unieke dag deelnemen en vol is vol, dus wees er snel bij!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant