Afbeelding

Sporters Heiloo klaar voor de 'Spelen'

Algemeen

HEILOO - Heiloo gaat deelnemen aan de International Childrens Games, die dit jaar van 24 tot 29 juni worden gehouden in Alkmaar.

Het zijn een soort mini-olympische spelen voor de jeugd van 12 tot 15 jaar. Een verschil is wel dat de sporters geen landen maar steden vertegenwoordigen. Maar wel steden uit alle hoeken van de wereld, van Nieuw Zeeland tot Canada.

Dit jaar is Alkmaar de organisator van dit zeer grote internationale sportevenement. Voor Heiloo doen een meiden volleybalteam, een meiden voetbalteam, en vier tennisspelers mee. Afgelopen vrijdag ging de delegatie inclusief de coaches en de delegatieleider samen op de foto met wethouder Rob Opdam, die als stadsvertegenwoordiger zal optreden. Deelname wordt bekostigd door Alkmaar als organisator, met bijdragen van de ouders van de deelnemers, de gemeente Heiloo en Sporthuis Johan Jansen. Vrijdag 26 juni gaan de wedstrijden beginnen en gaan de Heilooërs echt de strijd aan. Soms als David tegen Goliath, want wat te denken van deelnemende steden als; Los Angeles, Osaka en Taipei.

Veel succes gewenst Koen, Maarten, Elin, Eline, Amber, Jip, Lisanne, Esther, Ashley, Arie, Linette, Claire, Annet, Iekje, Maartje, Rob, Lotte, Jacky, Ramon, Sjoukje, Isa, Michelle, Joy en Ronja!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant