Tina, Annelou, Steffi en Izzy
Tina, Annelou, Steffi en Izzy Foto: Nico Bakker

Zwembad Het Baafje open voor publiek

Nieuws

HEILOO - Vele zwemliefhebbers zullen donderdag 2 mei niet snel vergeten. De deuren van hun geliefde zwembad werden om 13:00 uur geopend. Het kan weer, het mag weer, spelen en spartelen in Het Baafje. De feestvreugde werd nog eens extra versterkt door een strak stralend zonnetje op de eerste zwemdag.


Ruim voor 13:00 uur stond er al een lange rij wachtenden voor de ingang, klaar om de eerste duik te nemen. Helemaal vooraan stonden Tina, Annelou, Steffi en Izzy, zij mochten als allereerste bezoekers van het nieuwe seizoen naar binnen. Toen werd het nog even spannend, want de QR lezer had moeite om de toegangscodes te scannen. Een opstartprobleempje zullen we maar zeggen, wordt vast opgelost.

Maar eenmaal binnen kon de pret beginnen. Snel de zwemspullen in orde maken, rap van de hoge duikplank, lekker chillen in de overkapte zonnestoel, een leuk plekje veroveren op de tribune, gewoon lekker pootje baden, spelen en spetteren of baantjes zwemmen. De start van het nieuwe seizoen is geweldig, het had niet mooier gekund. Nu maar hopen dat er heel veel mooie zwemdagen bijkomen.

Tekst en foto’s: Nico Bakker

Even lekker zitten op de tribune.
Afbeelding
De rij voor het zwembad.
Eindelijk weer op de hoge duikplank!
Een hoop blij gezichten.
Heerlijk spetteren.
Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant