De Foresters-aanvaller Melle Kruit.
De Foresters-aanvaller Melle Kruit. Foto: Luuk de Jong

De Foresters weer koploper, HSV blijft maar winnen

Sport

HEILOO - De Foresters is weer koploper in de 3e klasse zaterdag na winst op HFC EDO. HSV wist zondag voor de vierde keer op rij te winnen in de 2e klasse zondag en staat daardoor stevig bovenaan de ranglijst.

Belangrijke zege Foresters
Na een 1-0 verliespartij vorige week uit bij directe concurrent Stormvogels waren ‘de Egels’ erop gebrand om afgelopen zaterdag wel van HFC EDO uit Haarlem te winnen. Het doel van de ploeg van trainer Robbert Michielsen is kampioen worden en dan kan je niet te veel punten laten liggen. De wedstrijd was moeizaam maar door een belangrijk doelpunt van spits Hidde Postma werd er met 1-0 gewonnen. Doordat Stormvogels niet in actie kwam staat Foresters nu weer eerste in de 3e klasse. 

Vierde zege op rij
Na drie overwinningen op rij in de competitie, een periodetitel en een klinkende 6-0 zege in de beker zit de stemming er goed in bij HSV. De volgende horde in de competitie was RKVV Saenden uit Wormerveer. De Heilooërs begonnen niet best aan de wedstrijd en kwamen na een kwartier door een prachtig doelpunt op achterstand. HSV herstelde zich echter voor rust nog goed en kwam zelfs op voorsprong door doelpunten van Siem Karels en Jadenn Delis. Na de rust werd de voorsprong zelfs nog uitgebreid tot 1-4 door doelpunten van Jelle Stam en Dennis Houtenbos. HSV staat nu vier punten voor op nummer twee Westfriezen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant