De start van de Kerstmannen Hindernisbaan vorig jaar.
De start van de Kerstmannen Hindernisbaan vorig jaar. Foto: aangeleverd

Tweede Kerstmannen Hindernisbaan op sportpark Het Vennewater

Sport

HEILOO - Op woensdag 27 december zwaaien we de kerstman uit met de Kerstmannen Hindernisbaan. Dit evenement wordt opnieuw georganiseerd door Rotary Club Heiloo samen met Buurtsportcoach Heiloo en Jongerenwerk Heiloo. Aanvang: 16.00 uur.

Verkleed als kerstmannen kunnen kinderen van 4 t/m 14 jaar tegen betaling van € 5 meedoen aan een hindernisbaan op Sportpark Het Vennewater. In tegenstelling tot vorig jaar zullen er binnen meer hindernissen zijn, evenals de kramen met hapje en drankjes. Het rondje om de sportterreinen blijft en Bernard Karsten zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Het inschrijfgeld van € 5 is voor de outfit (rood T-shirt en kerstmuts) en de warme chocomel met wat lekkers na afloop. De sponsoren zorgen voor dekking van de andere kosten en dragen bij aan het goede doel; het Rotary Sportfonds Heiloo. Dit fonds stimuleert gezond bewegen voor kinderen en volwassenen in Heiloo.

Meer informatie over de Kerstmannen Hindernisbaan vind je hier: https://www.pccmaalwaterrunenwalk.nl/kerstmannen_hindernisbaan

Rotary Club Heiloo (RCH) is een actieve service club met ca. 40 leden, die zich inzet voor diverse doelen. Denk hierbij aan de Stichting Leergeld Alkmaar en goede doelen die betrekking hebben op sport, beweging en saamhorigheid in Heiloo. Daarnaast zamelt RCH geld in voor een scholenproject in Zambia. Meer informatie: www.rotary.nl/heiloo

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant